
Mono sjokoladeplate med havsalt, Madagascar 75%, økologisk
Madagascar Mivoatra 75%Bønnetyper: Heirloom Criollo, trinitario og forasteroSmak: Rød frukt, tørket frukt, krydder.Smakfullt havsalt fra Romsdalskysten. Ingredienser:Kakaobønner*/kakaosmør* 74%Sukker* 25%, 1,5% havsaltNæringsinnhold pr 100Energi 530 kcal, fett 43 gkarbohydrat 30 g.*Fra økologisk produksjon. Sambirano Mivoa......
For øyeblikket har vi ingen tilbud på dette produktet, men vi inviterer deg til å utforske lignende produkter som kan være av interesse.
Topplisten: Other Brand Matvarer
Populære produkter

Seilaksfarge - 10g
95,-
1
Produktinformasjon
Madagascar Mivoatra 75%Bønnetyper: Heirloom Criollo, trinitario og forasteroSmak: Rød frukt, tørket frukt, krydder.Smakfullt havsalt fra Romsdalskysten. Ingredienser:Kakaobønner*/kakaosmør* 74%Sukker* 25%, 1,5% havsaltNæringsinnhold pr 100Energi 530 kcal, fett 43 gkarbohydrat 30 g.*Fra økologisk produksjon. Sambirano Mivoatra kakao har en intens aroma av frukt og nøtter. Dens myke og runde smaksprofil har en behagelig syre av røde frukter, spesielt kirsebær, og tørket frukt, rosiner, søte nøtter og praliné. Delikate krydder, pepper, citronella og bergamott, og et behagelig alkoholisk hint av kir tilfører et lag av kompleksitet til denne kakaoen. Som all kakao fra Madagaskar har Mivoatra enestående genetikk. Siden de første kakaotrærne ble brakt til øya, tilpasset de seg til det malagasiske klimaet og jordsmonnet, noe som resulterte i unike hybrider av varianter criollo, trinitario og forastero. Mivoatra kakao er sentralgjæret i løpet av 5 dager i 3-lags trekasser, og soltørket. Etter manuell sikting og sortering pakkes bønnene i 65 kg juteposer og transporteres til Ambanja. Her kontrolleres bønnene for fuktighet og et andre utvalg gjøres for å sikre kvaliteten. Bønnene er så klare til å sendes fra havnen i Antsinarana.MALAGASY FRUKT SMAKER FRA MICRO-LOTEndemiske lemurer, majestetiske baobab, uberørte regnskoger, enorme ørkener, nesten 5000 km kystlinje som grenser til Det indiske hav... Dette er bare noen få grunner til å besøke Madagaskar. Denne fjerde største øya i verden, som ligger 400 km fra kysten av Mosambik, er hjemsted for et ekstraordinært rikt biologisk mangfold. Det er en annen god grunn til å besøke denne vakre øya: eksepsjonell kakao! Da en fransk kolonist plantet de første kakaotrærne i 1822, kunne han ikke ha gjettet at malagasisk kakao ville bli verdenskjent. Det er en unik kakao, veldig sjelden – bare 0,1 % av verdens kakaoproduksjon kommer fra Madagaskar. Sambirano kakao vokser nordvest på Madagaskar. Passatvindene og nærheten til en fjellkjede skaper et spesifikt mikroklima i dalen til Sambirano-elven. Disse bønnene er hentetfra Mivoatra, et kakao-kooperativ som ligger en relativt kort kjøretur fra den regionale hovedstaden Ambanja. Hedwige er lederen, som driver organisasjonen. Som et resultat av hennes fokus på kvalitet, fortsetter Mivoatra å produsere sin førsteklasses kakao med fruktige smaker supplert med nøtteaktige og krydrede toner. Og med bare 7 medlemmer er kakaoen en skikkelig mikrolott.
Spesifikasjon
Produkt
| Produktnavn | Mono sjokoladeplate med havsalt, Madagascar 75%, økologisk |
| Merke | Other Brand |
Pris og prishistorikk
Dave & Jon"s Sour Watermelon 125 g dadler 125gDave & Jon`s Chocolate Ball 125 g dadler Chokladboll 125gDave & Jon"s Sweet Peach 125 g dadler 125gCemo Fiskebuljong 200g
Tyrkisk Peber Original Lakrisstang48 stk Läkerol Original Sugarfree / Sukkerfrie Pastiller med Lakrissmak Hel Eske 1200 gram180 stk Björnar Klubb Mix Kjærligheter med Fruktsmak Hel Automateske 2 kg2 kg Stor Pose med Lakrisskinner Finsk Lakris
Cemo Julehygge gavepose 315gCemo Julehygge gavepose 315gBrainrot Soda Ballerina Cappuccina 250mlSundlings Kettle Corn Cinnamon Popcorn 100g























