
Slakting & skjæring
ENDELIG EN BOK OM SLAKTING OG PARTERINGDet er en kunst å partere et dyr. Hvordan skjære ut de riktige stykkene, og får mest mulig ut av skrotten med minst mulig svinn.Forfatter Stian Espedal har jobbet som slakter hos Nortura i 22år, og holder jevnlig kurs i slakting og skjæring. I denne boken viser han oss hvordan en slakter......
fra 299,-
Tilgjengelig i 2 butikker
Frakt og levering
Betalingsalternativer
Frakt og levering
Produktinformasjon
ENDELIG EN BOK OM SLAKTING OG PARTERING<br>Det er en kunst å partere et dyr. Hvordan skjære ut de riktige stykkene, og får mest mulig ut av skrotten med minst mulig svinn.<br>Forfatter Stian Espedal har jobbet som slakter hos Nortura i 22 år, og holder jevnlig kurs i slakting og skjæring. I denne boken viser han oss hvordan en slakter og skjærer ned både storfe, gris, sau og vilt. Alle prosesser vises tydelig og lett forståelig gjennom tekst og bilder.<br>Det er også eget avsnitt om avliving, verktøy og redskap, og ikke minst forteller Espedal om hvordan kjøttet kan videreforedles.<br>Dette vil være en bok for alle som behandler kjøtt, enten du er jeger, bonde eller kokk. Eller om du ¿bare¿ er generelt matinteressert.<br>Bildene i boken er tatt av fotograf Halvard Bøe.<br
Spesifikasjon
Produkt
| Produktnavn | Slakting & skjæring |
| Merke | Other Brand |
Populære produkter

Akevitt
180,-
1
Pris og prishistorikk
Akkurat nå er 299,- den billigste prisen for Slakting & skjæring blant 2 butikker hos Prisradar. Sjekk også vår topp 5-rangering av beste mat og drikke for å være sikker på at du gjør det beste kjøpet.
The Private Chef Everyday CookingThe Fast 800 FavouritesSweet Hands: Island Cooking from Trinidad & Tobago, 20th Anniversary edition Island Cooking from Trinidad & TobagoBored of Lunch: Healthy Fakeaways
AdventLingerSugar & SpiceJack Daniels: Behind the Bottle The Masters the Whiskey and the Legend of the American Icon


















