
Historical Brewing Techniques av Lars Marius Garshol
Produktinformasjon
Ølverdenen har to deler: moderne brygging og gårdsbrygging. Av disse er gårdsbrygging den desidert eldste, har hatt langt flere bryggere, og er mye mer mangfoldig. Men folk i dag vet praktisk talt ingenting om det.
Denne boken prøver å endre det ved å forklare bryggeteknikker på gården. Fordi disse vil virke merkelige, til og med gale, for moderne drikkere, beskriver boken også kulturen til farmhouse ale, og hvorfor disse ølene er som de er.
Hvis du vil vite mer om kveik, raw ale, ovnsbasert brygging, koking av mosen, fermentering i mosen, tradisjonelle bryggeurter, holde din egen gjær eller lage farmhouse-malt, så er dette boken for deg.
Det dekker gårdsbrygging i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Litauen, Estland, Latvia, Russland, Hviterussland, Georgia, Tyskland, England, Wales og Skottland.
Topplisten: Annet Mat og drikke
Spesifikasjon
| Produktnavn | Historical Brewing Techniques av Lars Marius Garshol |
| Merke | Annet |
Pris og prishistorikk
Akkurat nå er 379,- den billigste prisen for Historical Brewing Techniques av Lars Marius Garshol blant 1 butikker hos Prisradar. Sjekk også vår topp 5-rangering av beste mat og drikke for å være sikker på at du gjør det beste kjøpet.














