0
Lallemand Wildbrew Philly Sour 11g Tørrgjær for surøl

Lallemand Wildbrew Philly Sour 11g Tørrgjær for surøl

WildBrew Philly Sour er en helt unik nyhet innenfor tørrgjær! Her har Lallemand produsert tørrgjær basert på ny type gjærstamme, Lachancea. Denne gjærstammen den egenskapen at produserer melkesyre samtidig som det gjærer. Dette åpner for muligheten til å lage surøl uten måtte kjelesyrne etter mesking. Ideelt Berliner Weiss,......
For øyeblikket har vi ingen tilbud på dette produktet, men vi inviterer deg til å utforske lignende produkter som kan være av interesse.

Produktinformasjon

WildBrew™ Philly Sour er en helt unik nyhet innenfor tørrgjær! Her har Lallemand produsert tørrgjær basert på ny type gjærstamme, Lachancea. Denne gjærstammen den egenskapen at produserer melkesyre samtidig som det gjærer. Dette åpner for muligheten til å lage surøl uten måtte kjelesyrne etter mesking. Ideelt Berliner Weiss, Gose, American Lambic, Wild Ales. Passer også godt IPA. Lanchancea ble første gang isolert av Dr Matthew Forber University of Sciences i Philadelphia. Doserin 0,5 - 1,0 g pr liter Anbefalt gjæringstemperatur: 20-25ºC Link detaljert produktbeskrivelse is a pure strain active dried yeast classified as Lachancea spp. Typical Analysis Yeast: Percent solids 93% – 96% Viability 1 x 109 CFU per gram dry Yeast will grow on wild media including Lysine, LCSM and LWYM STA1 gene Pure negative Contamination undetectable by PCR test Bacteria <1 106 cells Finished product released to the market only after passing rigorous series tests *See specifications sheet details

Spesifikasjon

Produkt
ProduktnavnLallemand Wildbrew Philly Sour 11g Tørrgjær for surøl
MerkeLallemand

Pris og prishistorikk