
Ooh la la!
Ti år etter at hun selv lo av tanken på å leve av kakebaking, inviterer Tiril Refsum oss igjen inn i sin sanselige verden ¿ denne gangen med sin tredje kokebok. Med røtter i den spontane drømmen som ble til Oslo Raw, er denne boken en feiring av alt det søte, næringsrike og livsnytende. Her får du oppskrifter som gir deg lov......
fra 449,-
Tilgjengelig i 3 butikker
Frakt og levering
Betalingsalternativer
Frakt og levering
Gratis frakt
Frakt og levering
Produktinformasjon
Ti år etter at hun selv lo av tanken på å leve av kakebaking, inviterer Tiril Refsum oss igjen inn i sin sanselige verden – denne gangen med sin tredje kokebok. Med røtter i den spontane drømmen som ble til Oslo Raw, er denne boken en feiring av alt det søte, næringsrike og livsnytende. Her får du oppskrifter som gir deg lov til å spise kake til frokost – og nyte hvert sekund av det. Boken byr på hverdagsluksus i form av nærende kaker, deilig frokost og lunsj, og småretter som smaker og gjør godt. Enten du trenger noe søtt på vei til jobb, eller ønsker å overraske noen du er glad i med noe du vet de kommer til å elske, vil du i denne boken finne oppskriftene som skaper gode minner. Hver bit er en invitasjon til å kjenne etter, kose seg og feire livet – akkurat nå! Med Tiril Refsum som veiviser får du ikke bare inspirasjon, men også et lite stykke livsglede på kjøkkenet. Bli med inn i en verden der dessert er en livsfilosofi – og som gjør at hverdagen smaker himmelsk.
Spesifikasjon
Produkt
| Produktnavn | Ooh la la! |
| Merke | Other Brand |
Populære produkter

Akevitt
180,-
1
Pris og prishistorikk
Akkurat nå er 449,- den billigste prisen for Ooh la la! blant 3 butikker hos Prisradar. Sjekk også vår topp 5-rangering av beste mat og drikke for å være sikker på at du gjør det beste kjøpet.
Little Book of Charcuterie and CheeseThe Jubilee Cafe CookbookSugar & SpiceJack Daniels: Behind the Bottle The Masters the Whiskey and the Legend of the American Icon
Drinking the WorldPrep it Freeze it Cook it! The Grab Bag Slow Cooker BookDonal's Real Time RecipesThe Korean Vegan: Homemade



















